Tavuk Kanadı: Londra’da yer alan metropoliten üniversitesinin yaptığı bir araştırmaya göre, tavuk kanadı
Sosis:Özellikle 10 yaşından küçük çocuklara sosis
Fıstık:Fıstık, genel olarak alerji hastalığı çok sık görülen bir
Ton balığı:Çok fazla tüketilen bir besin olmasına rağmen aşırıya kaçıldığı durumlarda, sinir sistemine zarar vererek kalp krizi riskini çoğaltıyor.
Mantar:Bu besin kaynağının yabani olanları zehirlenmelere hatta halüsülasyonlara neden oluyor.
Çikolata:Çikolata yüksek oranda şeker ve kakao içerdiği için kandaki kolesterol miktarını yükseltiyor.
Dondurma:Dondurma çabuk bozulma özelliğinden dolayı içeriğindeki maddeler bağırsak hastalıklarına yol açıyor.
Dondurulmuş gıdalar:Bu tür gıdaların dondurulma işlemleri esnasında zararlı organizmaların üremesinden dolayı mide ve bağırsak rahatsızlıklarına neden oluyor.
Hamur işi:Hamur işi çok tüketildiğinde kolesterol dengesinin bozulmasına neden oluyor.
Asitli içecekler: İçeriğinde asit bulunan yiyecek ve içecekler mide ve bağırsak hastalıklarına neden oluyor.
Mantar:Bu besin kaynağının yabani olanları zehirlenmelere hatta halüsülasyonlara neden oluyor.
Çikolata:Çikolata yüksek oranda şeker ve kakao içerdiği için kandaki kolesterol miktarını yükseltiyor.
Dondurma:Dondurma çabuk bozulma özelliğinden dolayı içeriğindeki maddeler bağırsak hastalıklarına yol açıyor.
Dondurulmuş gıdalar:Bu tür gıdaların dondurulma işlemleri esnasında zararlı organizmaların üremesinden dolayı mide ve bağırsak rahatsızlıklarına neden oluyor.
Hamur işi:Hamur işi çok tüketildiğinde kolesterol dengesinin bozulmasına neden oluyor.
Asitli içecekler: İçeriğinde asit bulunan yiyecek ve içecekler mide ve bağırsak hastalıklarına neden oluyor.
0 yorum:
Yorum Gönder